Un Sant Jordi ple de vida

Un Sant Jordi ple de vida

Un Sant Jordi ple de vida

IMG_2642 IMG_2633 IMG_2624 IMG_2621 IMG_2620 IMG_2547

Un any més, aquest just després de Setmana Santa, i a pocs dies d’unes eleccions, hem tornat als carrers per gaudir de la Diada de Sant Jordi.

Alternativa ha tornat a posar la seva parada, per on han anat passant els diferents regidors, sempre a punt per parlar amb les veïnes i veïns i respondre als seus dubtes i precs.

Enguany, i coincidint amb la Diada, l’Ajuntament ha editat el llibre “En els orígens del Castrum Benviure quem vocant Episcopale“, sobre la història del municipi durant l’antiguitat i l’edat mitjana. També un recull de contes escrits per l’alumnat de quart de primària de l’Escola Els Arenys, dins del projecte Lletra a lletra, fem municipi de la Diputació de Barcelona. El llibre titulat “Desfem l’encanteri” és un conte que recull poemes i textos, acompanyats d’il·lustracions, que han fet els nois i noies sobre la Festa Major i els seus personatges de la imatgeria popular.

Durant tota la setmana es van fer diverses activitats que tenien com a principals protagonistes els llibres i el foment de la lectura. I el mateix 23 d’abril, hi va haver tallers infantils i per a adults, a més d’exhibicions i diverses propostes culturals, entre les quals va destacar l’espectacle d’humor literari Absenta que, es es va fer a les 21.00 hores a la Plaça del Joc. L’obra, a càrrec de la companyia Teatre Tot Terreny, és un homenatge als poetes i artistes del modernisme català que freqüentaven l’emblemàtic local Els Quatre Gats.

Podeu veure més fots de Sant Jordi al compte d’Instagram d’Alternativa per Castellbisbal.

IMG_2600