Tingues cap, vota Alternativa!

Tingues cap, vota Alternativa!

Tingues cap, vota Alternativa!

 

 

Queden tres dies per decidir el futur de Castellbisbal pels propers quatre anys. És una oportunitat única per manifestar-nos a favor o en contra d’allò que volem o no volem per al nostre poble. És una oportunitat única per canviar el rumb, per traçar una nova línia i per obrir les portes d’un futur ple d’oportunitats per a les nostres famílies. Ens cal un equip de govern de qualitat, amb capacitat per canviar les coses i amb energia i il·lusió per construir un model de poble que creixi i giri en torn dels seus ciutadans.

L’únic programa que respon a aquestes expectatives és el del nostre partit, Alternativa per Castellbisbal. Un equip que és com tu i que representa el Castellbisbal que tu t’imagines. El nostre programa recull propostes viables i possibles pensades per mi­llorar la nostra qualitat de vida, l’entorn social, urbà i natural, incidint sobretot en aquells àmbits d’actuació en els que hem detectat mancances, demandes o noves necessitats que l’evolució i el creixement del nostre poble genera dia a dia.

Aquestes propostes, són les que faran possible un Castellbisbal més sostenible, equilibrat i proper a les persones. Un programa que toca de peus a terra; fet amb sentit comú i econòmicament viable.

Perquè amb cap, podem obrir el CAP 24 h i subvencionar el material escolar de tots els alumnes d’ensenyament obligatori del nostre municipi. Amb cap, es poden fer politiques d’habitatge i ocupació per atendre la problemàtica dels joves de Castellbisbal. Amb cap, es pot garantir l’ajuda a les persones afectades per la crisi i millorar l’atenció de la gent gran. Amb cap… tot és possible!

La viabilitat econòmica de les nostres propostes és molt clara. Per exemple: si es va poder llogar una nau per 260.000€ a l’any, amb cap, es pot obrir el CAP 24 h, que te un cost similar. La legalitat de la proposta és prou evident quan altres poblacions, mitjançant un conveni entre ajuntament, prestador del servei sanitari i Generalitat, han aconseguit ampliar l’horari del servei d’emergències del seu CAP. Altres possibles fonts de finançament són els 515.000€ destinats a l’enjardinament o l’enllumenat de polígons industrials; o bé els 100.000€ que ara es poden gastar en l’ampliació de la pista de skate del parc del castell.

Si el govern que tenim no et convenç, aquest diumenge és a les teves mans poder-ho canviar.

DIUMENGE, TINGUES CAP, VOTA JOAN PLAYÀ, VOTA ALTERNATIVA!