Passem Comptes 2019

Passem Comptes 2019

Passem Comptes 2019

224_width__agenda_2019_02_febrer_27__2_2019_passem_comptes

Un altre any trepidant

L’equip de govern format pels regidors i les regidores d’Alternativa per Castellbisbal va celebrar, el passat 27 de febrer, la tercera edició del “Passem comptes”, un acte obert a tota la ciutadania, per retre comptes de la feina feta. L’alcalde, Joan Playà va parlar de la infància, dels joves, de la gent gran, dels aturats, dels diferents col·lectius que formen el poble, tot fent un repàs de totes les fites aconseguides per a tota la ciutadania, així com dels projectes de futur en què ja s’està treballant.

Va parlar dels fons destinats a ajuts bàsics per evitar situacions de vulnerabilitat i desigualtat entre els ciutadans, com els d’alimentació, lloguer jove, o transport d’estudiants. O de totes les ajudes a les escoles i a les AMPA.

Va fer especial menció a totes les mesures preses per millorar la situació de la Gent Gran, com els nous serveis del Centre de Dia, els àpats a domicili, l’ampliació del servei de Teleassistència o els ajuts per arranjar habitatges, entre d’altres.

L’any de la mobilitat

Playà va destacar també les millores en els serveis de mobilitat aconseguides durant l’any 2018. Com l’augment de freqüències del bus de l’Estació, tant entre setmana i caps de setmana i a l’agost, les del bus que connecta amb les urbanitzacions i els centres de salut de Rubí i Terrassa i la posada en marxa del bus a Sant Andreu. I va assenyalar la millora de l’aparcament de l’Estació com una de les assignatures pendents en la que ja s’està treballant. Finalment, va ressaltar la importància i els avantatges de la incorporació de Castellbisbal a la tarifa de preus de la Zona 1 de l’AMB.

Fermesa i decisió

Alternativa ha fet realitat projectes que s’arrossegaven des de feia molts anys i cap altre govern ha sabut solucionar, com la pacificació del nucli urbà, el tancament de l’expedient de Costablanca, la futura urbanització del carrer de la Lluna, la cruïlla del carrer de l’Estació o els col·lectors Santeugini- Costablanca.

Finalment, també va repassar la tasca realitzada per l’Ajuntament en altres àmbits, com la reducció del deute, que a hores d’ara no arriba al mig milió d’euros, les inversions per valor de sis milions d’euros aprovades l’any passat o l’apropament a les urbanitzacions, amb reunions periòdiques i l’obertura de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Can Santeugini.

 

            Transport Públic         Esports          Transparència i Hisenda        

     Cultura      Serveis Generals i Cooperació     Serveis Socials      Sanitat   

            Obres i Patrimoni       Medi Ambient      Urbanitzacions

 

IMG_7697