Parlem d’Urbanitzacions

Parlem d’Urbanitzacions

Parlem d’Urbanitzacions

foto-oac

L’arribada d’Alternativa al govern municipal l’any 1991 va comportar un canvi radical en el tracte que rebien les urbanitzacions des de l’Ajuntament. La situació va millorar enormement durant el 16 anys que vam governar. Ara hem hagut de bolcar-nos-hi un altre cop per posar-les al dia i atendre totes les seves necessitats.

En aquest mandat hem dut a terme millores a la xarxa de clavegueram de Can Costa. Hem asfaltat diferents carrers a Can Santeugini, Costablanca, Sta. Teresita i Compte de Sert. Hem fet obres a l’accés a Can Campanyà per evitar-hi l’entrada de camions. Hem augmentat i millorat l’enllumenat de la zona residencial de Can Campanya i Can Santeugini.

Hem incrementat les freqüències en les línies de transport públic. Hem finalitzat la instal·lació de contenidors soterrats. Hem condicionat l’entorn del Centre Cívic de Santeugini. I hem instal·lat aparells d’exercici exterior a tots els nuclis.

Hem tancat l’expedient relatiu a les obres d’urbanització de Costablanca, que s’arrossegava des de feia molts anys, i hem aprovat programes d’ajuts econòmics per facilitar el pagament de les darreres quotes (més de 180.000€ en ajuts) i la concessió de fraccionaments i facilitats de pagament.

Darrerament, amb la voluntat d’acostar l’Administració a les urbanitzacions, hem obert l’Oficina d’Atenció ciutadana (OAC) a Can Santeugini.

Cal remarcar que hem mantingut reunions anuals amb tots els nuclis residencials per conèixer les seves necessitats i informar-los de les actuacions que fem. En aquestes reunions hi ha participat tot l’equip de govern.