Maneres de fer

Maneres de fer

Maneres de fer

 IMG_6416

Aviat encetarem un nou any i ho fem mirant enrere per valorar tot allò que hem estat capaços de fer, en un escenari que no ha estat gens fàcil però al qual ens hi hem adaptat ràpidament perquè d’això es tracta, de saber adaptar-se als canvis veient en aquests una nova oportunitat per millorar. Un govern en minoria comporta un major esforç en molts sentits: dedicació, càrrega de treball, empatia, proximitat, diàleg i consens. Si a tot això afegim l’experiència i la capacitat de gestió, que només un grup com Alternativa amb prop de 30 anys dedicant-se exclusivament a treballar per Castellbisbal és capaç d’aportar, llavors és quan som capaços de transformar el desig i el compromís en fets i en realitats.

Estem molt satisfets perquè moltes coses han canviat al nostre municipi i nosaltres hi hem tingut molt a veure. Però també reconeixem la col·laboració necessària de la resta de grups polítics que, amb la seva actitud i implicació, faciliten l’acció del govern. És probable que no tothom ho vegi de la mateixa manera i que algunes actuacions generin dubtes o incomprensió, però podem assegurar-vos que amb les nostres decisions cerquem, en tot moment, la millora del nostre poble i la defensa de l’interès general. Governar és prendre decisions i també assumir el risc d’equivocar-se.

Això, però, no ens fa dubtar a l’hora d’iniciar nous reptes de futur, perquè a Alternativa sempre hem volgut tenir una mirada que vagi més enllà de l’avui o del curt termini. El present no el podem oblidar, perquè de les necessitats d’avui generem els projectes del futur, però en la forma de fer, és on trobem la diferència amb la resta de partits polítics. Per nosaltres no hi ha projectes impossibles, sempre que aquests siguin una necessitat pel nostre poble: ho vam fer amb l’Illa Esportiva, amb l’Escola de Música, amb la urbanització de Costablanca o amb el complex cultural d’Els Costals. Aquests, en el seu dia, van ser projectes força criticats, impossibles o bé innecessaris per alguns partits polítics del nostre municipi. Avui són realitats que fan del nostre un municipi privilegiat i amb uns equipaments moderns, que han contribuït a elevar el nivell de qualitat de vida de tota la ciutadania de Castellbisbal.

Avui mirem endavant amb optimisme, perquè a Alternativa ja estem treballant en nous i engrescadors projectes que ja no podran ser promeses, perquè han començat a esdevenir realitat: la futura construcció d’un equipament de serveis per a la Gent Gran, un Ateneu per les entitats, la construcció dels col·lectors generals de Santeugini i Costablanca, o els nous equipaments esportius a l’Illa.

Aquesta és la nostra manera de fer, mirar endavant sense oblidar mai l’atenció i la resposta a les necessitats actuals, decidits i compromesos en un futur millor per Castellbisbal, perquè fa molts anys que portem l’alternativa.

Bones festes.