La Festa Solidària

La Festa Solidària

La Festa Solidària

IMG_2184      06_festa_solidaria

A Castellbisbal som solidaris per convicció. Ho vam demostrar el passat dissabte, 14 de desembre, durant la 3a Festa Solidària que es va celebrar a l’Auditori d’Els Costals.

L’esdeveniment va començar cap a les 18.00 hores, amb un tast de dolços del Marroc i de pa de pessic i parades solidàries de la Fundació Vicente FerrerFundació Ulls del MónCreu RojaHipofam i Impulsa’t.

Després de berenar, cap a les 19.00 hores, els regidors de l’equip de govern, Anna Obradors i Joaquim Sardà, van conduir una exposició sobre el paper clau de les dones a l’hora de garantir la viabilitat i l’èxit dels programes de desenvolupament dels països en vies de creixement. També, van presentar un breu resum dels projectes de sensibilització en què col·labora l’Ajuntament.

L’acte, que va estar conduit per Maria Teresa Benaiges, va comptar amb les actuacions de Irene Serrano Aguilar i Joan Blanco Conde que van fer una exhibició de suffle i popping dance, una dansa de carrer que consisteix en arrossegar els peus i fer moviments ràpids dels talons tot ballant amb música electrònica. La festa va acabar amb el concert del grup Gospel Fellings Choir.

 70e0824d-5ce4-494c-9e58-89490722b145 (2)  02_festa_solidaria