Informació en directe

Informació en directe

Informació en directe

 cartellpassemcomptesweb

Darrerament amb tanta tecnologia és possible que oblidem la paraula, en viu i en directe, com una de les millors formes de comunicar-se entre persones. La comunicació verbal (i la no verbal) han estat substituïdes per unes línies escrites en una xarxa digital, per algú a qui sovint no coneixem o no sabem qui és, però al que podem estar atorgant una credibilitat en funció del nostre coneixement o del nostre criteri personal, que pot ser molt llunyana de la realitat.

Benvinguts siguin tots els mitjans que serveixen per millorar la nostra comunicació i per apropar-nos els uns als altres, sempre i quan no perdem de vista que les coses no són mai d’un sol color i que hi ha moltes formes diferents de veure, entendre, interpretar o explicar-les.

Per això, sense desmerèixer l’avenç de la tecnologia, a Alternativa també apostem per la comunicació directe, personal, propera i facilitadora del debat, de la discrepància, de parlar, d’escoltar i de respondre cara a cara, amb la proximitat que ens ofereix un acte informatiu com el “Passem comptes” que, aquest mes de febrer, hem tornat a organitzar des de l’equip de govern municipal.

En un acte obert a tothom, els representants polítics hem explicat allò més rellevant què hem fet i què farem des de la nostra gestió al front de l’Ajuntament. Hem repassat totes les àrees municipals i ens hem posat a disposició de tothom per aclarir dubtes, ampliar informació i retre comptes. Un acte que és una invitació a parlar obertament i sense preses de tot. També d’allò que no ens agrada, que hem escoltat al carrer o que comenten altres. Aprofitem la paraula i la proximitat per ser més transparents, per contribuir a que tothom que ho vulgui pugui construir-se la seva pròpia opinió, a partir d’informació veraç, propera i contrastable.

Estar més connectat, no sempre és sinònim d’estar més ben informat.