Inauguració de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) A Can Santeugini

Inauguració de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) A Can Santeugini

Inauguració de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) A Can Santeugini

foto-oac

El passat dilluns, 22 d’octubre, es va fer l’acte públic de presentació de l’OAC, que s’ha obert amb la voluntat d’apropar l’Ajuntament a la població del sector nord-oest del municipi.
El veïnat de Can Santeugini, Costablanca, Ca n’Oliveró, Can Nicolau, Colònia del Carme i disseminats en el sector nord-oest del terme municipal, ja poden fer tràmits administratius a la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà de Can Santeugini sense necessitat de desplaçar-se al nucli urbà.

L’equipament, que està obert tots els dimarts, de 9.00 a 12.00 hores,  està situat al centre cívic del carrer Montjuïc, 14-20 i tindrà funcions de registre general i de finestreta única, de manera que s’hi podran presentar sol·licituds i documents que s’adrecin a l’Ajuntament. També s’informarà sobre els serveis municipals i s’hi podran fer trobades amb tècnics i responsables polítics, mitjançant cita prèvia.

L’ alcalde, Joan Playà, que va presentar la nova oficina el primer dia de funcionament, va destacar que amb l’obertura de la nova OAC l’equip de govern vol ampliar els canals d’accés que posen a l’abast de la ciutadania, amb totes les garanties i qualitat de servei, amb més comoditat i més facilitats per fer les tramitacions municipals.