Candidatura Alternativa 2019

Candidatura Alternativa 2019

Candidatura Alternativa 2019

123Alternativa_Presentacio candidatura_AleixMateu_dsc_4058

De tu a tu.

Alternativa per Castellbisbal presenta la llista per a les properes eleccions municipals.

En un acte molt emotiu celebrat a l’auditori d’Els Costals, els membres de la candidatura d’Alternativa van anar presentant-se i explicant al públic assistent les raons per les quals formen part d’aquesta llista.

Les regidores Melani Solís i Susanna Solé van ser les encarregades de fer un repàs de l’acció de govern dels darrers quatre anys. Van parlar dels infants, dels joves, de la gent gran i de totes les mesures que s’han portat a terme per millorar l’educació, donar nous serveis i evitar qualsevol cas de pobresa o discriminació en el nostre municipi. I finalment van destacar les millores en temes de mobilitat, la pacificació del centre urbà, o la reducció del deute.

67Alternativa_Presentacio candidatura_AleixMateu_dsc_3831

Seguidament va ser el torn de l’Anna Obradors, que va explicar els motius pels quals s’incorpora per primer cop a la llista d’AxC. Va recordar com va arribar a aquest poble i com la va impressionar, des del primer moment, l’atenció directa a les persones i als seus problemes que va veure per part d’Alternativa. Va destacar la naturalesa del seu alcalde, proper als ciutadans i que “es passejava pel poble, parlava amb la gent i s’anotava aquells coses que li comentaven”.

111Alternativa_Presentacio candidatura_AleixMateu_dsc_3984  119Alternativa_Presentacio candidatura_AleixMateu_dsc_4022

Finalment, Joan Playà, l’alcalde del nostre municipi, va agafar la paraula per agrair la feina de tot l’equip. Va voler començar destacant la incorporació a la llista d’Alternativa de l’Anna Obradors, infermera del CAP Joan Planas, Glòria Martínez, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona jubilada i Marta Vidal, metgessa a l’Hospital de Martorell. Tres persones que tenen una trajectòria destacada en el sector públic, saben molt bé com funciona l’administració i poden fer una molt bona feina per tots els ciutadans de Castellbisbal.

I va continuar parlant de futur. De tots els projectes en els quals ja s’ha començat a treballar, alguns d’ells molt avançats, i que, si res no canvia, seran una realitat en els propers anys: el centre integral amb residència per a la gent gran, la urbanització del carrer La Lluna, els col·lectors Santeugini- Costablanca, l’Skate-parc, l’Ateneu d’Entitats, el nou espai per a la gent jove o la dotació d’habitatge social, entre d’altres. Un munt de feina que només és possible quan es té una visió clara i un projecte de futur del poble que es vol, un poble millor per a totes les veïnes i tots els veïns de Castellbisbal.

“Tenim tot el que fa falta”, va assegurar Playà en referència als projectes i els ingressos per executar-los. “Aquest poble no necessita promeses, necessita accions i confiança”.

 

Així, la llista amb la que es presentarà Alternativa a les properes eleccions municipals és la següent:

 1. Joan Playà
 2. Susanna Solé
 3. Melani Solís
 4. Joaquim Sardà
 5. Ana Obradors
 6. Glòria Martínez
 7. Joan Comellas
 8. Joaquim Playà
 9. Enrico Martinelli
 10. Marta Vidal
 11. Salvador Segura
 12. Antoni Sanchez
 13. Maite Badillo
 14. Mònica Pidelaserra
 15. Bernardo Álvarez
 16. Noemí Mimó
 17. Joan Carles Vera
 18. Mercè Caraltó
 19. Cesca Torres
 20. Miquel Cano