Bones festes!

Bones festes!

Bones festes!

IMG_2437

Tanquem l’any amb un munt d’esdeveniments importants i amb l’experimentació d’emocions ben diverses: la celebració dels 40 anys dels ajuntaments democràtics i els 30 anys de la lluita que Castellbisbal va liderar en contra de la instal·lació d’un abocador; així com l’aniversari de la Cuca i la celebració de la Ciutat Gegantera.

Hem assistit a grans mobilitzacions en defensa de l’autodeterminació i de drets fonamentals que considerem vulnerats, de forma reiterada i antidemocràtica. Hem aprovat el pressupost del 2020, que ens permetrà seguir millorant serveis i prestacions i continuar fent passes per crear-ne de nous i reforçar les polítiques de solidaritat, respecte i equitat a tots els àmbits.

Acomiadem l’any i ho fem amb la impotència de l’assassinat masclista d’una veïna, que ha impregnat les nostres vides de ràbia i dolor, mentre s’estén l’ombra fosca de partits que neguen drets i que sorprenentment han estat escollits a les urnes.

Cal, més que mai, tornar a refermar la lluita sòlida i constant, pels drets de les dones i les llibertats. Des d’Alternativa apel·lem al diàleg i al respecte mutu, amb la confiança que aquest és l’únic camí per resoldre conflictes socials, públics i privats, i encarem un nou any amb el desig i el compromís de treballar des de la proximitat i l’entesa per avançar en el foment de la justícia i la garantia dels drets.

Alternativa per Castellbisbal us desitja

MOLT BONES FESTES!!