Alternativa amb Sant Jordi

Alternativa amb Sant Jordi

Alternativa amb Sant Jordi

Sant Jordi 2016

 

Com cada any, Alternativa va tornar a muntar la seva parada per la fira de Sant Jordi. Enguany, per la coincidència amb el 25è aniversari del grup, hem aprofitat per engalanar el balcó del nostre local amb una nova pancarta commemorativa d’aquests 25 anys. Així mateix, vam regalar un punt de llibre relacionat amb aquest aniversari, i el darrer Alternatiu, que acabava de sortir del forn.

Tot i que estava previst muntar la parada davant del nostre local, al carrer Pi i Margall, l’amenaça del mal temps va fer que la Fira de Sant Jordi es traslladés al Centre Cultural d’Els Costals.

Els espais interiors i exteriors es van omplir de parades de llibres i roses, i les diferents entitats i comerços del poble van exposar una gran varietat de productes. Quan la pluja va fer acte de presència, els Costals es van revelar com un lloc idoni per acollir esdeveniments com aquest, ja que la festa va poder continuar sense interrupció. De manera accidental, ha estat tota una descoberta d’un espai que cada dia troba més usos.

A més, enguany, hi ha hagut novetats, com el Sopar Popular de Sant Jordi, i la representació Allò que amaga la llegenda de Sant Jordi, que es va presentar a l’Espai Jove, organitzat pel Casal de Joves L’Envelat i el concert amb The Gramophone Allstars Big Band i DJ WAK PAK.

Així com un concert-vermut a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, i diverses actuacions teatrals com l’espectacle Princeses blaves i prínceps encantadors a càrrec de Lídia Clua, organitzada per la Biblioteca Municipal. O un conte per a nadons a càrrec de Kids & Us.

A la tarda, l’Esplai Gatzara va fer ballar petits i grans amb la Llegenda de Sant Jordi de la companyia Ambaukatunàbia. El grup de hip hop del Gimnàs Castellbisbal va oferir una petita mostra de balls i els tabalers dels Potafocs i els Kastukats van fer el toc de fi de festa amb una tabalada que va fer ressonar Els Costals.