Adéu Anna, hola Joan!

Adéu Anna, hola Joan!

Adéu Anna, hola Joan!

La regidora Anna Obradors Ascón deixa el seu càrrec de Regidora a l’Ajuntament de Castellbisbal.

160Alternativa_Presentacio candidatura_AleixMateu_dsc_4250

En el Ple Municipal del passat 27 de setembre la regidora d’Alternativa per Castellbisbal (AxC), Anna Obradors va renunciar oficialment al càrrec que ostentava fins ara. L’Anna, que visiblement afectada, va explicar que per motius personals i de salut, havia de renunciar al compromís que havia assumit vers els veïns i veïnes, va acomiadar-se de tothom, tot agraint la feina feta per tots i el tracte afable que ha rebut sempre.

L’Anna ha estat regidora d’Educació, Participació ciutadana i Cooperació i Desenvolupament des de les darreres eleccions municipals. Va acostar-se a AxC amb el ferm compromís de treballar pel poble, i des de la seva pressa de possessió del càrrec ha fet una feina encomiable.

La seva trajectòria professional l’ha fet estar sempre al costat de les persones i mai va voler desvincular-se totalment de la seva professió i dedicació com a infermera al Cap Dr. Joan Planas. Per aquest motiu va compatibilitzar les seves noves responsabilitats com a regidora mantenint una dedicació parcial també com a infermera al Cap. Aquest fet li va permetre que, amb l’arribada de la pandèmia de la COVID el març de 2020 i la necessitat de professionals per atendre els nostres veïns i veïnes, pogués dedicar-se també a l’atenció directe d’aquests.

En cap moment, però, va deixar les seves responsabilitats de regidora, que va seguir de ben a prop amb l’ajuda de la resta de l’equip de govern. De fet, a ella i a la seva perseverança li haurem d’agrair que s’avancés la implementació d’un dels projectes que portava al cap des de feia molts anys: la creació i dotació del Servei d’Infermeria Escolar. Aquest servei, pioner a Catalunya pel que fa al seu abast, avui ja és una realitat a tots els centres educatius públics del municipi.

L’Anna sempre ha cuidat de la salut dels altres i ara, precisament per haver de cuidar de la seva, ha hagut de prendre la decisió de deixar la seva dedicació a la política local. Al Govern municipal la trobarem a faltar, malgrat sabem que sempre podrem seguir comptant amb ella i per això li desitgem una prompta recuperació. Molts petons!!

Us convidem a veure més avall l’extracte del vídeo del Ple Municipal en què l’Anna s’acomiada de tothom.

Joan Comellas, nou regidor de Cultura

7_joan

L’Anna ha estat substituïda pel Joan Comellas, una persona molt coneguda a Castellbisbal, implicada des de sempre en tot el teixit cultural local i que ja havia estat regidor en anteriors governs municipals d’AxC. Va ser un dels responsables del ressorgir cultural de la vila, la recuperació de moltes festes populars, la renovació de les Festes Majors i un dels defensors i impulsors inicials de la construcció del Centre Cultural Els Costals.

Joan Comellas, jubilat recentment, i que ha renunciat al sou que li correspondria per la seva feina, s’encarregarà des d’ara de la Regidoria de Cultura, que portava fins ara la Susanna Solé.  La nova distribució de responsabilitats i delegacions polítiques en el sí de l’Equip de Govern Municipal, comporta també els següents canvis:

  • La Tinent d’Alcaldia Susanna Solé: seguirà sent la responsable política d’Esports i assumirà també les Àrees de Joventut i Igualtat, que fins ara portava la Melani Solis.
  • La Tinent d’Alcaldia Melani Solis: assumirà les Àrees d’Educació, Participació ciutadana i Cooperació, que fins ara desenvolupava l’Anna Obradors, tot mantenint les responsabilitats de Serveis a la Ciutadania (Gent gran, Infància i Serveis socials).

Video del Ple Municipal del 27 de setembre de 2021. Del minut 3:17:59 al 3:29:30

Video del Ple Municipal del 25 d’octubre de 2021. Del minut 00:02:30 al 00:02:55