Acord de govern per Castellbisbal Alternativa + Esquerra

Acord de govern per Castellbisbal Alternativa + Esquerra

Acord de govern per Castellbisbal Alternativa + Esquerra

 

Un cop coneguts els resultats de les Eleccions Municipals del passat 24 de maig de 2015 a Castellbisbal, i resultant Alternativa com a força més votada obtenint 6 regidors, va fer-se evident que aquests resultats, tot i com a situar-nos com a força més votada, no permetien un govern fort, si aquest no passava per un acord de govern sòlid. És per això que l’assemblea del partit va nomenar una comissió negociadora per tal de buscar la millor aliança per formar un govern fort i estable, que permetés el desenvolupament amb garanties del programa d’actuació municipal.

Després de dues setmanes de converses i negociacions i havent valorat totes les possibles aliances avui, dia 12 de juny de 2015, a les 15.30 a la seu del nostre partit, Toni Pons i Vilaplana, cap de llista d’ERC Castellbisbal i Joan Playà Guirado, cap de llista d’Alternativa per Castellbisbal, en representació dels seus respectius partits i amb el vist i plau de les respectives assemblees, hem signat un acord de govern municipal per als propers 4 anys. En aquest acord, que s’ha fet realitat gràcies a la gran sintonia entre els compromisos dels programes electorals dels dos partits, ERC Castellbisbal es compromet a donar suport a la investidura de Joan Playà com a alcalde en el Ple d’investidura del proper dissabte, 13 de juny de 2015 pels propers 32 mesos, i Alternativa per Castellbisbal es compromet a donar suport al seu soci de govern per tal de fer alcalde a Toni Pons pels 16 mesos restants fins a esgotar la legislatura. A més, els dos partits, han signat també un acord de política nacional que recull de forma manifesta el compromís dels regidors dels dos partits de donar suport amb els seus vots a totes les iniciatives que es presentin en favor del procés sobiranista.

Ambdós partits iniciarem ara el disseny del cartipàs municipal, que es farà públic a finals de juny per a coneixement de tota la població.

Veure/descarregar el contingut íntegre de l’acord.